Bez mascarpone i Amaretto, za to z wiejską śmietaną i żubrówką...
Z sosem musztardowo-paprykowym;-)
Z ciasta francuskiego...
Do tego deseru nie potrzeba piekarnika;-)
Przysmak z Holandii!
Z krążkami cebuli lub boczkiem...
Smażone w cieście;-)
Z krakowską suchą;-)
Z budyniem śmietankowym...
Z bitą śmietaną;-)
A do tego kasza z ćwikłą...
Ozdobiona czekoladą!
Z grzybami i żurawiną!
Z karmelizowanymi gruszkami;-)
Drożdżówka cudnie zapleciona;-)
Podana z zielonym purée!
Z jabłkami i marchewką;-)
A do tego grzanki z mozzarellą i pesto na natce pietruszki;-)
Receptura sprzed lat, ale w nowej odsłonie...
Z kapusty, marchewki, papryki, cebuli, pomidorów i ogórków...
Nie trzeba go długo gotować;-)
Z piekarnika...
Z polewą czekoladową;-)
Najlepiej smakuje z... ziemniakami!
Zwana też sałatką polską;-)
Na mięsie z bulionu...
Innymi słowy: demi glace...
Po prostu duża jagodzianka;-)
Orientalny rosół w wersji wege;-)
Owoce pod ciastem naleśnikowym...
W stylu włoskiej lasagne!
Z migdałami i szynką szwarcwaldzką;-)
Inspirowane... roladą śląską!
Świetna baza do pomidorówki lub sosu do spaghetti...
Na herbatnikach...
Lane ciasto na rosole;-)
Eintopf na niedzielę!
Owoce w kruchym cieście...
Beskidzka serula;-)
Placki ziemniaczane w liściach kapusty...