Z bitą śmietaną;-)
A do tego kasza z ćwikłą...
Ozdobiona czekoladą!
Z grzybami i żurawiną!
Z karmelizowanymi gruszkami;-)
Drożdżówka cudnie zapleciona;-)
A do tego grzanki z mozzarellą i pesto na natce pietruszki;-)
Podana z zielonym purée!
Receptura sprzed lat, ale w nowej odsłonie...
Z jabłkami i marchewką;-)
Z kapusty, marchewki, papryki, cebuli, pomidorów i ogórków...
Nie trzeba go długo gotować;-)
Z piekarnika...
Z polewą czekoladową;-)
Najlepiej smakuje z... ziemniakami!
Zwana też sałatką polską;-)
Na mięsie z bulionu...
Po prostu duża jagodzianka;-)
Innymi słowy: demi glace...
Orientalny rosół w wersji wege;-)
W stylu włoskiej lasagne!
Owoce pod ciastem naleśnikowym...
Z migdałami i szynką szwarcwaldzką;-)
Inspirowane... roladą śląską!
Świetna baza do pomidorówki lub sosu do spaghetti...
Na herbatnikach...
Lane ciasto na rosole;-)
Eintopf na niedzielę!
Owoce w kruchym cieście...
Beskidzka serula;-)
Placki ziemniaczane w liściach kapusty...
Ciasto drożdżowe z rodzynkami;-)
Ziemniaczany przysmak z francuskiego kurortu...
Smak dzieciństwa!
Idealny na upały;-)
Najlepiej wychodzi na mleku prosto od krowy;-)
Z gruntu znakomita;-)
Lemoniada z arbuza...
Z kurczakiem i królikiem...
Otulona bezą!