Z polewą czekoladową i orzechami;-)
Z domowym makaronem;-)
Z kremowym purée!
Babka po włosku...
Bez kapusty...
Bez grama sera!
Mocno pikantna, z warzywami;-)
Z sezamem;-)
Gratin w formie do tarty...
Z bananem!
Z dodatkiem parmezanu;-)
Idealna na imprezę!
Pachnące cynamonem...
A do tego grzanki...
Z kociołka;-)
Z gruszką...
Zupa regionalna z Podkarpacia...
Z warzywami i owocami;-)
Zdobiony płatkami migdałów i czekoladą!
Znakomity dodatek do mięs i serów...
Prosto z rusztu;-)
Przysmak dla wegetarian!
Na zimno...
Naszpikowane śliwkami;-)
Wege!
A do tego sos grzybowy!
Czeska zupa grzybowa;-)
Z sosem serowym...
Z sorbetem malinowym;-)
Z sosem jogurtowym...
Zapiekanka z Grecji-;)
Z kardamonem!
Hiszpańska zupa fasolowa z chorizo;-)
Wedle receptury z domu rodzinnego Ewy!
Z rodzynkami... Pachnąca cynamonem!
Z cebulą...
Z kremem na bazie mascarpone;-)
Z kaszanką w orientalnej panierce;-)
Z kociołka!
Na bałkańską nutę;-)