Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Pasta z pistacji

Opis przygotowania

Pistacje zblanszować i pozbawić skórki. Przełożyć do robota. Wlać olej. Posolić. Wsypać cukier waniliowy i zmiksować.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 510
Ewa gotuje - odc. nr 510

Przed nami długi majowy weekend – pora rozpocząć sezon grillowy....

 

Podobne przepisy

Ule

Przygotować nadzienie. Masło utrzeć z cukrem pudrem, dolać spirytus (wedle uznania), ...

Cymes

Cymesem nazywamy coś nadzwyczajnego. Tymczasem to marchewka duszona z bakaliami...

Brownie bezglutenowe

Czekoladowe, bezglutenowe;-) Kakao, banan i awokado...

Serownik-murzynek

Kakao, wodę, cukier i masło zagotować i wystudzić. Dodać mąkę przesianą z proszkiem d ...

Wróć do listy przepisów