I czosnkiem niedźwiedzim;-)
Z pieczarkami i sosem holenderskim;-)
Najlepsza jest z młodych warzyw!
Pod beszamelem...
Domowym sposobem;-)
Z kremem paryskim!
Pstrąg i halibut!
Z ryżem i pulpetem;-)
I serem żółtym...
Klasyk z Francji;-)
A do tego bryndza!
Z boczkiem i zielonymi szparagami;-)
Udekorowany truskawkami!
Smacznie, zdrowo i kolorowo...
Gulasz na wędlinie;-)
Innymi słowy jajka po farmersku...
Sposób na ziemniaki z wczoraj;-)
Na oleju rzepakowym!
Z cebulą i jabłkami;-)
Tradycyjna zupa na Wielkanoc!
Z wianuszkiem owoców;-)
Podany z pesto na jarmużu;-) A jeśli zapomnimy o boczku - będzie wege!
Z oscypkiem...
Z kaszą i ćwikłą;-)
Z polewą czekoladową...
Grzyby w cieście naleśnikowym...
Smak dzieciństwa i hit... szkolnych stołówek!
W Krakowie pipek to żołądek gęsi;-)
Rurki z Sycylii;-)
Tradycyjna, portugalska zielona zupa, ale na rodzimym jarmużu;-)
Kataloński gulasz z dużymi kawałkami cielęciny...
Robiony na miodzie!
Na oleju...
Pikantny i sycący!
Tradycyjna potrawa z Meksyku;-)
Robiony na smalcu przysmak z Majorki!
Latynoska przystawka z zawojską rybą;-)
Flagowe danie peruwiańskiej kuchni chińskiej zwanej chifa!
Z kartofli z wczorajszego obiadu...
Kremowy w środku, przypalony na wierzchu;-)