Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Domowa przyprawa z lubczyku

Opis przygotowania

Liście lubczyku umieścić w mikserze. Posolić. Wlać oliwę i zmiksować. Przełożyć do słoiczka. Zakręcić i schować do lodówki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 517
Ewa gotuje - odc. nr 517

Na kolejne gotowanie Ewa zaprosi pod Babią Górę. Obiad zrobi bardzo tradycyjny,...

 

Podobne przepisy

Bakłażan z rusztu

Bakłażana opiec na ruszcie, przykryć lub przełożyć do wędzarni. Po upieczeniu przekro ...

Frytki z cukinii

Belgijski przysmak z włoskiego warzywa;-)

Cymes

Cymesem nazywamy coś nadzwyczajnego. Tymczasem to marchewka duszona z bakaliami...

Vichysoisse

Ziemniaczany przysmak z francuskiego kurortu...

Wróć do listy przepisów