Na owocach prosto z sadu...
Tradycyjny deser z Jury...
Pełne truskawek!
Wariacje z zieloną herbatą;-)
Z kremem i sezonowymi owocami...
Legendarne, migdałowe ciasto z Hiszpanii;-)
Ciasteczka z ricottą nadziane powidłami;-)
Dla wielu smak z dzieciństwa...
Deser w stylu fusion;-)
Mocno malinowe!
Bogato zdobione!
Z ciastem kataifi;-)
Absolutnie obłędna!
Z truskawkami pod glazurą;-)
Wielkanocny klasyk!
A na wierzchu kruszonka...
Lekki deser na wiosenne dni...
Na maśle solonym! Wedle receptury z Bretanii...
Inspirowany czekoladą z Dubaju!
Bezglutenowe! Z kremem na bazie mascarpone;-)
W stylu bajaderki;-)
Naszpikowane jabłkami!
Z ciasta drożdżowego;-)
Z bakaliami i polewą czekoladową;-)
Z miodem i świeżymi owocami;-)
Mocno waniliowy;-)
Co ciekawe: śliwki są... suszone!
Z białą czekoladą;-)
Z marmoladą różaną...
Nadzienie narodowe - białe i czerwone!
z kruszonką;-)
Na mące migdałowej!
Placek ze śliwkami...
Z ciasta francuskiego;-)
Naprawdę błyskawiczny...
Inspirowany włoskimi lodami z czekoladą...
Japońskie kulki ryżowe;-)
Na syropie miętowym...
Na mące orkiszowej;-)
Baza do zrobienia lemoniady...