Nikt nie odgadnie składu...
Na "Pięknym Jasiu";-)
Znakomicie smakują z kwaśną śmietaną lub z... kiełbasą z pstrąga!
Pachnące cynamonem...
W stylu francuskim;-)
Na sosie żurawinowym...
Do zrobienia tuż przed pierwszą gwiazdką;-)
A do tego kulki ryżowe z makiem;-)
Orientalna wersja ryby po grecku...
I kruszonką kokosową!
Z ziemniakami, smażoną wątróbką, pieczarkami i jajkiem poszetowym!
Podane na sosie grzybowym;-)
Przełożone powidłami a obtoczone w orzechach włoskich...
Włoska zupa chlebowa;-)
Na cieście chlebowym!
Bez mascarpone i Amaretto, za to z wiejską śmietaną i żubrówką...
Z sosem musztardowo-paprykowym;-)
Z ciasta francuskiego...
Do tego deseru nie potrzeba piekarnika;-)
Przysmak z Holandii!
Z krążkami cebuli lub boczkiem...
Smażone w cieście;-)
Z krakowską suchą;-)
Z budyniem śmietankowym...
Z bitą śmietaną;-)
A do tego kasza z ćwikłą...
Ozdobiona czekoladą!
Z grzybami i żurawiną!
Z karmelizowanymi gruszkami;-)
Drożdżówka cudnie zapleciona;-)
A do tego grzanki z mozzarellą i pesto na natce pietruszki;-)
Podana z zielonym purée!
Receptura sprzed lat, ale w nowej odsłonie...
Z jabłkami i marchewką;-)
Z kapusty, marchewki, papryki, cebuli, pomidorów i ogórków...
Nie trzeba go długo gotować;-)
Z piekarnika...
Z polewą czekoladową;-)
Najlepiej smakuje z... ziemniakami!
Zwana też sałatką polską;-)