Na oleju rzepakowym...
Znakomite smarowidło do pieczywa, jak też sos do makaronu;-)
Wersja klasyczna i w płatkach kukurydzianych...
Pod kruszonką!
Grecka zupa jajeczno-cytrynowa;-)
W stylu włoskiej straciatelli;-)
Bodaj najbardziej znana grecka zapiekanka...
Zamiast klasycznych kanapek...
Do tego ciecierzyca , rukola i orzechy włoskie;-)
W wersji wegańskiej;-)
W sezonie to pozycja obowiązkowa!
Na wywarze jarzynowym;-)
Z brokułem i pesto...
Otulony palisadą z biszkoptów;-)
Z jajkiem poszetowym...
Na kaszy jaglanej!
Z kremem i owocami;-)
Na 10 białkach!
Dla wegan, wegetarian i... sportowców;-)
Z pistacjami...
Czemu nie!?
Świetnie smakują z oliwą i octem balsamicznym!
A do tego sałatka ziemniaczana;-)
Dodatki do pieczystego...
Brazylijska wariacja na temat tiramisu;-)
Absolutny hit w mediach społecznościowych!
Na dobry początek obiadu pod chmurką;-)
Z dresingiem szałwiowym!
Naszpikowana granatem...
Zgodnie z trendem zero waste;-)
Śląski protoplasta burgera...
A do tego sos krówkowy!
Na bazie serka homogenizowanego;-)
A do tego prażona cebulka;-)
W stylu pieczeni rzymskiej...
A pierożki z białą kiełbasą;-)
Wielkanocna klasyka!
Z nutką orientu;-)
Z nadzieniem pieczarkowym...
Z myślą o świętach!