Przysmak dla wegetarian!
A do tego sos grzybowy!
Z sosem serowym...
Zapiekanka z Grecji-;)
Wedle receptury z domu rodzinnego Ewy!
Z cebulą...
Z kociołka!
Wersja klasyczna i w płatkach kukurydzianych...
Bodaj najbardziej znana grecka zapiekanka...
Do tego ciecierzyca , rukola i orzechy włoskie;-)
W wersji wegańskiej;-)
Z brokułem i pesto...
Na kaszy jaglanej!
Czemu nie!?
A do tego sałatka ziemniaczana;-)
Z dresingiem szałwiowym!
Śląski protoplasta burgera...
W stylu pieczeni rzymskiej...
Z nutką orientu;-)
Z nadzieniem pieczarkowym...
Z kurczakiem, boczniakami i szpinakiem...
Kultowa potrawa z PRL-u...
Curry wurst;-)
Znakomicie smakują z kwaśną śmietaną lub z... kiełbasą z pstrąga!
Na sosie żurawinowym...
Orientalna wersja ryby po grecku...
Podane na sosie grzybowym;-)
Na cieście chlebowym!
Przysmak z Holandii!
Z krakowską suchą;-)
A do tego kasza z ćwikłą...
Z grzybami i żurawiną!
Podana z zielonym purée!
Z piekarnika...
W stylu włoskiej lasagne!
Inspirowane... roladą śląską!
Eintopf na niedzielę!
Smak dzieciństwa!
Z kurczakiem i królikiem...
Włoski klasyk w sezonowej odsłonie;-)