Z piekarnika...
W stylu włoskiej lasagne!
Inspirowane... roladą śląską!
Eintopf na niedzielę!
Smak dzieciństwa!
Z kurczakiem i królikiem...
Włoski klasyk w sezonowej odsłonie;-)
I czosnkiem niedźwiedzim;-)
Pod beszamelem...
I serem żółtym...
Z boczkiem i zielonymi szparagami;-)
Gulasz na wędlinie;-)
Innymi słowy jajka po farmersku...
Z oscypkiem...
Z kaszą i ćwikłą;-)
Grzyby w cieście naleśnikowym...
Kataloński gulasz z dużymi kawałkami cielęciny...
Tradycyjna potrawa z Meksyku;-)
Flagowe danie peruwiańskiej kuchni chińskiej zwanej chifa!
Coś w rodzaju curry z kurczaka;-)
Domowa wersja kultowej konserwy rybnej!
Smażony i zapiekany;-)
I serem pleśniowym...
Jednogarnkowy przysmak z Francji;-)
Z orzechami i grana padano;-)
Zagrebački Odrezak...
A do tego ryż z rodzynkami...
A do tego mix sałat!
Makaron po rzymsku!
Wołowo-wieprzowy;-)
Na kaszy jaglanej!
Marynowane w kefirze!
Sztuka mięsa nieco inaczej...
Proste a efektowne;-)
Z rusztu;-)
Marynowane w solance...
Mielone;-)
Podany z purée ziemniaczanym i kalafiorem romanesco...
Cielęcina w cieście;-)
Zapiekanka po angielsku;-)