I czosnkiem niedźwiedzim;-)
Pod beszamelem...
I serem żółtym...
Z boczkiem i zielonymi szparagami;-)
Gulasz na wędlinie;-)
Innymi słowy jajka po farmersku...
Z oscypkiem...
Z kaszą i ćwikłą;-)
Grzyby w cieście naleśnikowym...
Kataloński gulasz z dużymi kawałkami cielęciny...
Tradycyjna potrawa z Meksyku;-)
Flagowe danie peruwiańskiej kuchni chińskiej zwanej chifa!
Coś w rodzaju curry z kurczaka;-)
Domowa wersja kultowej konserwy rybnej!
Smażony i zapiekany;-)
I serem pleśniowym...
Jednogarnkowy przysmak z Francji;-)
Z orzechami i grana padano;-)
Zagrebački Odrezak...
A do tego ryż z rodzynkami...
A do tego mix sałat!
Makaron po rzymsku!
Wołowo-wieprzowy;-)
Na kaszy jaglanej!
Marynowane w kefirze!
Sztuka mięsa nieco inaczej...
Proste a efektowne;-)
Z rusztu;-)
Marynowane w solance...
Mielone;-)
Podany z purée ziemniaczanym i kalafiorem romanesco...
Cielęcina w cieście;-)
Zapiekanka po angielsku;-)
Makaron... warzywny!
Pieczone bez grama tłuszczu!
Drugie danie na słodko!
Z sosem pomidorowym;-)
Bez mięsa i na opak...
Świetny na ciepło oraz jako wędlina...
Na ciepło lub na zimno - jako domowa wędlina;-)