Wykwintnie, choć jednogarnkowo;-)
Ryba w warzywnym sosie!
Wieprzowina z sosem na bazie cydru;-)
Kieszonka plecionka!
Niezwykle delikatna wołowina z miodem pitnym!
Bodaj najbardziej znany rosyjski gulasz!
Sos do makaronu z... cebuli? Ależ oczywiście;-)
Klasyk z Francji;-)
Na Święto Niepodległości i św. Marcina!
W kolorach jesieni;-)
Schroniskowy klasyk, ale z białą kiełbasą!
Po prostu mielony...
W jednym garnku...
W jednym garnku;-)
Niezwykle delikatny...
Wyjątkowo chrupiąca!
Szybko i bardzo dietetycznie;-)
Schroniskowy klasyk w wersji bezmięsnej;-)
Z kopytkami czuje się jak ryba w wodzie;-)
Wyglądają jak kotlety, a w środku kartofle i... kiszka;-)
Ryba jak z tropiku!
Nowy pomysł na stek;-)
Szyneczka...
Znamy je jako "dewolaje"...
Z dużą ilością grzybów! Do tego kluski żelazne...
Pieczeń dla górnika;-)
Wieprzowina w sosie na bazie złocistego trunku;-)
Orientalny dorsz na parze;-)
Jeść po krakowsku znaczy tyle, co smacznie i do syta!
Wigilijna klasyka;-)
Niezwykle delikatny...
Wigilijna ryba nieco inaczej...
Wyjątkowo dietetyczny!
Grecka klasyka na polskim stole;-)
Szybki obiad!
Na 11 listopada tylko gęsina;-)
Przysmak z Galicji!
Solidna sztuka mięsa w otoczeniu prawdziwków;-)
Wędzonka na biwak!
Ryba z samego serca Ojcowskiego Parku Narodowego;-)