Znane też jako makówki;-)
W płatkach migdałów!
Hinduski klasyk na bazie soczewicy;-)
Z serem cheddar...
Z mieloną wołowiną...
Z boczkiem i cheddarem;-)
Trochę jak krakowskie sznycle, trochę jak gołąbki bez zawijania...
W stylu tex-mex!
Idealne na wege obiad!
A do tego kopytka dyniowe;-)
Podane z ziemniakami confit...
Inspirowane greckimi dolmades...
W stylu risotto;-)
Z gorgonzolą i oscypkiem!
Z kurkami!
Z mozzarellą i pomidorami!
Z koperkiem!
A do tego grillowany ananas!
Klasyk kuchni indyjskiej!
Tradycyjna, polska potrawa nadziana typowo po włosku...
Szybki sposób na wiosenny obiad;-)
Do tego ser pleśniowy i rukola!
Opcja wege!
Z sosem BBQ lub w piwie!
Mocno paprykowy!
Z colesławem z czerwonej kapusty!
A do tego zielone szparagi...
Z pieczarkami i szpinakiem;-)
Wyjątkowo chrupiący!
W wersji klasycznej, z masłem i koperkiem...
Wytrawna tarta znad Loary...
Z boczkiem i serem cheddar...
Słony przysmak spod Babiej Góry...
Z pieczarek, suszonych grzybów i kaszy jaglanej...
Z kremowym purée!
Bez kapusty...
Gratin w formie do tarty...
Idealna na imprezę!
Z kociołka;-)
Z warzywami i owocami;-)