Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy

Fasolka po bretońsku

Schroniskowy klasyk, ale z białą kiełbasą!

Sznycel w bułce

Po prostu mielony...

Karczek przekładny z kapustą

W jednym garnku...

Ozorek w sosie chrzanowym

Niezwykle delikatny...

Kacze udka na soli

Wyjątkowo chrupiąca!

Łosoś w parze z soczewicą

Szybko i bardzo dietetycznie;-)

Wegański bigos na włoskiej

Schroniskowy klasyk w wersji bezmięsnej;-)

Królik w śmietanie

Z kopytkami czuje się jak ryba w wodzie;-)

Sznycle ziemniaczane z kaszanką

Wyglądają jak kotlety, a w środku kartofle i... kiszka;-)

Łosoś na ananasie

Ryba jak z tropiku!

Roladki wołowe z rusztu

Nowy pomysł na stek;-)

Kotlety po kijowsku

Znamy je jako "dewolaje"...

Rolada zagłębiowska

Z dużą ilością grzybów! Do tego kluski żelazne...

Schab sztygarski

Pieczeń dla górnika;-)

Boczek w piwie

Wieprzowina w sosie na bazie złocistego trunku;-)

Ryba po kantońsku

Orientalny dorsz na parze;-)

Kurczak na bogato

Jeść po krakowsku znaczy tyle, co smacznie i do syta!

Kapusta z grochem

Wigilijna klasyka;-)

Karp chrzanem nadziewany

Niezwykle delikatny...

Roladki z karpia z farszem grzybowym

Wigilijna ryba nieco inaczej...

Filet z indyka z warzywami na parze

Wyjątkowo dietetyczny!

Wołowina w czerwonym winie

Grecka klasyka na polskim stole;-)

Gęś po staropolsku

Na 11 listopada tylko gęsina;-)

Kaczka po krakowsku

Przysmak z Galicji!

Wołowina z sosem grzybowym

Solidna sztuka mięsa w otoczeniu prawdziwków;-)

Udka kurczaka z dymu

Wędzonka na biwak!

Pieczony filet z pstrąga

Ryba z samego serca Ojcowskiego Parku Narodowego;-)

Gęsie nóżki confit z modrą kapustą

Długo pieczona gęsina...

Polędwiczki z rusztu

Pieczyste z czosnkiem!

Gołąbki z kaszanką

Niby gołąbki a w środku zaskoczenie...

Indyk jak burger z batatem

Pieczony filet w bułce, czyli domowy, zdrowy fast food;-)

Schabowy z kością

Klasyka w nowej odsłonie;-)

Steki z salsą pomidorową

Wołowina z rusztu!

Kotlety indycze w fistaszkach

Indyk w orzechowej panierce;-)

Kotlety 4x4

Mega schabowe z udem indyka...

Karczek z rusztu w musztardowej marynacie

Karkówka w sam raz na majówkę!

poprzednia| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | następna | stron: 14