Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Makaron z serem białym

Opis przygotowania

Makaron ugotować w osolonym wrzątku. Odcedzić i przełożyć na patelnię z palonym masłem.

Ser biały rozgnieść widelcem w misce. Posłodzić. Przyprawić cynamonem.

Makaron przełożyć na talerz. Na wierzch dać twaróg (cukier powinien chrzęścić w zębach).

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 555
Ewa gotuje - odc. nr 555

Ten program na pewno zainteresuje najmłodszych widzów, bowiem Ewa zrobi...

 

Podobne przepisy

Kotlety pożarnicze indycze

Solidny kawał mięsa dla prawdziwego faceta;-)

Szaszłyki wołowe

Wołowinę pokroić w grubą kostkę. Przełożyć do zamykanego pojemnika...

Moussaka

Bodaj najbardziej znana grecka zapiekanka...

Wołowina z sosem grzybowym

Solidna sztuka mięsa w otoczeniu prawdziwków;-)

Wróć do listy przepisów