Z komosą ryżową...
Ryżowy przysmak z Sycylii;-)
Mega połączenia maku z jabłecznikiem!
Klasyczny dodatek do drugiego dania w formie... zupy!
A do tego sos grzybowy;-)
Na święta!
Z żurawiną i serem pleśniowym...
Inaczej zwana tostem francuskim lub bardziej swojsko chlebojajem...
Z polewą czekoladowo-orzechową!
Inspirowany klasycznym deserem francuskim;-)
Rozgrzewająca zupa z Maroka;-)
Inspirowane kuchnią śródziemnomorską...
Klasyk z dzieciństwa!
Z lukrem na soku z pomarańczy...
Yayla çorbası - czyli zupa z górskich pastwisk...
Węgierski klasyk w zawojskiej odsłonie;-)
Z sokiem malinowym!
Wedle starej, sprawdzonej receptury...
Z grzankami w stylu pizzy;-)
A do tego sos serowy!
Smak dzieciństwa...
Z dużą ilością czekolady;-)
Leśny klasyk z dodatkiem jaglanki...
Wieprzowina i grzyby - klasyk!
Smak dzieciństwa;-)
Trochę francuska, trochę włoska... Pyszna!
Tradycyjna zupa z jabłek i gruszek;-)
Na słodko;-)
Z boczkiem...
Z kaszą i warzywami;-)
Pierogi z bryndzą i oscypkiem!
Duża drożdżówka spod Tatr;-)
Z makaronem i gęstą śmietaną;-)
Znakomite ragoût na dziczyźnie!
Na owocach prosto z sadu...
Nikt się nie kłóci, bo to pasta serowa z wędzoną rybą;-)
Na wędzonce!
A do tego kurki...
Tradycyjny deser z Jury...
Jesienna jarzynówka!