Zupa na słodko;-)
Niegdyś zwana winną polewką;-)
Piękny Jaś, żeberka i jarzynka;-)
Z wędzonym łososiem;-)
Z kluseczkami grysikowymi;-)
Znakomity probiotyk i świetna baza do zupy;-)
Rozgrzewająca!
Na żeberkach;-)
Dekonstrukcja tradycyjnych gołąbków w sosie pomidorowym;-)
Pomysł na to, co po uczcie zrobić z korpusem pieczonej kaczki...
Zupa na żywym ogniu!
W stylu włoskiej minestrone...
Z dodatkiem wędzonego łososia!
Kolejna odsłona jarzynowej!
Lekko kwaśna, z dużą ilością warzyw;-)
Bez zabielania!
Na małosolnych;-)
Bulion wołowy z warzywami;-)
Niezwykle delikatny!
Kapuśniak na hiszpańską nutę;-)
Lubicie sery? Koniecznie spróbujcie tej zupy!
Po góralsku!
Zupa z dyni o smaku... orzechów! Czemu nie;-)
Idealny na chłodne dni;-)
Biało i czerwono;-)
Grzybowa na boczku i kiełbasie myśliwskiej;-)
Sycący, smaczny i słodki!
Zupa rybna nieco inaczej...
Przysmak z Kołobrzegu;-)
Zupa po krakowsku;-)
Pierwowzór "kuroniówki";-)
Przed pieczystym w sam raz;-)
Tradycyjna zupa z Ukrainy;-)
Jarzynówka z Zagłębia;-)
Zupa na gwoździu...
Kwaśnica inaczej...
Klasyka z naszych gór!
Polski klasyk także na chińską nutę...
Co można zrobić z kminku? Chociażby zupę...
Tradycyjny kompot - tyle, że na talerzu!