Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy

Marynowany imbir

Znakomity dodatek do sushi, ale nie tylko;-)

Dynia a'la Hasselback

Po szwedzku;-)

Pietruszka kiszona

Razem z natką!

Shot cytrusowy

Wzmacnia odporność!

Pikle śliwkowe

Na słodko;-)

Domowy chleb orkiszowy

Na płatkach owsianych;-)

Czosnek confitowany

Smarowidło do pieczywa...

Domowy ajvar

Przysmak z Bałkanów!

Ryż po zanzibarsku

Na mleczku kokosowym!

Pak choi z patelni

Kapusta chińska na ciepło;-)

Masło klarowane

Wyśmienite do smażenia!

Pasta z czarnych oliwek

Dodatek do pieczywa...

Wieniec orkiszowy

Znakomity domowy chleb;-)

Salsa paprykowa

Na ostro!

Domowy majonez

Słynny sos z Mahon;-)

Sałatka śledziowa w słoiku

Warstwowa, z majonezem!

Pasztet z soczewicy

Znakomita przystawka na wigilijną wieczerzę!

Ocet z kombuchy

Sfermentowana herbata o prozdrowotnych właściwościach!

Kasza gryczana kiszona

Z czosnkiem!

Cebula w occie jabłkowym

Słodka i kwaśna!

Koperek w słoiku

Na jesień i zimę;-)

Dynia marynowana

Na ostro!

Pasta z awokado

Jajeczna, dla wegetarian;-)

Gomasio - sól sezamowa

Znakomita przyprawa!

Cwibak z papryką, oliwkami i suszonymi pomidorami

Naszpikowany warzywami keks w wersji wytrawnej;-)

Jabłka kiszone

Znakomite do mięs i sałatek;-)

Jabłka pieczone w cieście

Znakomite na śniadanie lub jako deser!

Mielonka z szynkowaru

Biwakowa klasyka;-)

Utopence

Czeski frykas...

Pesto z liści rzodkiewki i pokrzywy

Do sałatek i makaronu;-)

Detoks z pokrzywy

Orzeźwia i oczyszcza;-)

Lemoniada imbirowa

Idealna na upały!

Bułeczki sodowe, czyli proziaki

Bardzo proste w przygotowaniu domowe pieczywo;-)

Rzodkiewki kiszone

Samo zdrowie!

poprzednia| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | następna