Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Domowy przecier z pomdorów

Opis przygotowania

Pomidory pokroić na kawałki. Przełożyć do garnka i rozgotować. Przetrzeć przez sito i przyprawić solą oraz cukrem. Przełożyć do słoików. Zakręcić i zapasteryzować.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 459
Ewa gotuje - odc. nr 459

Ewa wiele razy mówiła, że w kuchni ceni sobie sezonowość, jak też potrawy...

 

Podobne przepisy

Dynia marynowana

Na ostro!

Krem z pieczonych warzyw

Z karmelizowanymi gruszkami;-)

Kiczeri - hinduski detoks

Potrawka z fasoli mung i ryżu;-)

Kapusta kiszona z marchewką i granatem

Naturalny probiotyk i solidna dawka witaminy C;-)

Wróć do listy przepisów