Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Ser biały w oliwie ziołowej

Opis przygotowania

Ser pokroić w kostki. Ułożyć na dnie słoika, posolić, posypać przyprawami. W ten sam sposób zrobić kolejne warstwy. Zalać oliwą, zakręcić i wstawić do lodówki na kilka dni.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 437
Ewa gotuje - odc. nr 437

W zdrowej kuchni nie może zabraknąć warzyw – co wcale nie oznacza,...

 

Podobne przepisy

Szynka z szynkowaru

Domowa wędlina;-)

Marynowany imbir

Znakomity dodatek do sushi, ale nie tylko;-)

Zapiekanka z oliwkami

Przygotować wszystkie składniki - ziemniaki, cebule, pieczarki i pomidory obrać i pok ...

Kompot z rabarbaru

Rabarbar umyć, obrać i pokroić na centymetrowe kawałki...

Wróć do listy przepisów