/ Przepisy / Ciasto pierogowe z blachy

Opis przygotowania

Ciasto rozwałkować i pokroić na kawałki. Upiec na blasze.

Podawać z pesto z czosnku niedźwiedziego.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 453
Ewa gotuje - odc. nr 453

Wiosna w pełni, warzywa i owoce są coraz smaczniejsze, warto więc aby w...

 

Podobne przepisy

Pesto z bazylii i rukoli

Orzechy laskowe uprażyć w piekarniku i obrać ze skórki...

Zapiekanka z jajem

Lub jak kto woli jajecznica inaczej...

Placki ziemniaczane z blachy

Z kartofli z wczorajszego obiadu...

Domowe wędzonki

Boczuś, szyneczka i karkóweczka...

Wróć do listy przepisów