Do rosołu, ale nie tylko...
Wariacja na temat caprese;-)
Z ziarnami;-)
Z miodem, papryką i kurkumą;-)
Z wędzonym pstrągiem;-)
Z sezamem;-)
Z dodatkiem parmezanu;-)
Znakomity dodatek do mięs i serów...
Prosto z rusztu;-)
Z sosem jogurtowym...
Znakomite smarowidło do pieczywa, jak też sos do makaronu;-)
Zamiast klasycznych kanapek...
Na 10 białkach!
Dla wegan, wegetarian i... sportowców;-)
Świetnie smakują z oliwą i octem balsamicznym!
Dodatki do pieczystego...
Absolutny hit w mediach społecznościowych!
Na białkach i siemieniu lnianym!
Na słoninie;-)
Na śniadanie lub szybki lunch!
Z sosem musztardowo-paprykowym;-)
Z ciasta francuskiego...
Smażone w cieście;-)
Na mięsie z bulionu...
Innymi słowy: demi glace...
Świetna baza do pomidorówki lub sosu do spaghetti...
Najlepiej wychodzi na mleku prosto od krowy;-)
Przekąska zero waste!
Czosnek niedźwiedzi pokroić i wrzucić do miksera. Dodać orzechy laskowe. Posolić, wla ...
Z pieczarkami i sosem holenderskim;-)
Pstrąg i halibut!
Robiony na miodzie!
Latynoska przystawka z zawojską rybą;-)
Z kartofli z wczorajszego obiadu...
Peruwiański street food...
Z solanki...
Nie ma to jak domowe pieczywo!
Znakomity dodatek do dań słonych, jak też deserów!
Przystawka lub składnik sałatek...
Absolutnie bez mięsa!