Dekonstrukcja jajka po benedyktyńsku...
Placek pełen orzeszków...
Karkówka w sam raz na majówkę!
Pomidorówka - też mi coś... Ta jest niezwykła!
Makaroniki z kremem daktylowym!
Na mące ryżowej i sojowej...
Zamiast trunku!
Mocno zakręcona zapiekanka...
Na śniadanie lub podwieczorek;-)
Po treningu...
Solidna porcja białka i witamin!
Kwasy omega-3 i witaminy...
Domowe sosy na bazie majonezu!
Tradycyjna zupa na Wielkanoc.
Świąteczna wołowina faszerowana spyrką;-)
Wariacja na temat sernika i mazurka!
Polewka po staropolsku warzona...
Baba z marchwią utartą lukrem bogato inkrustowana...
Nadobna perlica boczkiem rumianym otulona.
Solidny zastrzyk witamin!
Idealne na drogę, w góry czy do szkoły...
Tarta w wersji wytrawnej.
Intrygujące połączenie soli i słodyczy...
Polska gąska po włosku, czyli cienko skrojony wędzony filet z gęsi domowej...
Dziczyzna godna królewskiego stołu!
Lekki deser na malinowym lustrze...
Pożywna zupa szwajcarskich górali!
Placek ziemniaczany po helwecku;-)
Kotlet zwany "szwajcarem"...
Każdy może mieć własną fabryczkę czekolady!
Sama słodycz... Świetne na prezent!
Przystawka na wieczerzę wigilijną.
Zaskakuje smakiem z powodu wody z... kiszonych ogórków.
Smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno - jako wędlina.
Austriacka wersja doskonale znanego u nas sosu majonezowego.
Dużo czekolady i kajmaku...
Deserowa wariacja na temat risotto...
Idealna przystawka na wigilijny stół! Świętą tuż tuż...
Dla miłośników kuchni orientalnej;-) W sam raz na złą pogodę...
Belgijski przysmak z włoskiego warzywa;-)