Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Cebula z piekarnika

Opis przygotowania

Z cebul odciąć korzonki, warzywa ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić na 45 minut do piekarnika rozgrzanego do 240 st. C.

Po upieczeniu przełożyć na talerzyk, rozciąć, przyprawić solą i pieprzem. Skropić oliwą i od razu podawać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 382
Ewa gotuje - odc. nr 382

Tuż przed Dniem Kobiet Ewa odwiedzi górali w Beskidzie Makowskim, aby dowiedzieć...

 

Podobne przepisy

Zielone smoothie

Siemię lniane wsypać do miksera...

Dip czosnkowy

Jogurt przelać do miski. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez i musztardę ...

Bukiet warzyw

Marchewki pokroić na niewielkie kawałki, kalarepę w plastry. Z kalafiora i brokułu od ...

Wróć do listy przepisów