Z rodzynkami... Pachnąca cynamonem!
Z kremem na bazie mascarpone;-)
Na oleju rzepakowym...
Pod kruszonką!
W stylu włoskiej straciatelli;-)
W sezonie to pozycja obowiązkowa!
Otulony palisadą z biszkoptów;-)
Z kremem i owocami;-)
Z pistacjami...
Naszpikowana granatem...
A do tego sos krówkowy!
Na bazie serka homogenizowanego;-)
Wielkanocna klasyka!
Z myślą o świętach!
Hit z PRL-u w zupełnie nowym wydaniu;-)
Nikt nie odgadnie składu...
Do zrobienia tuż przed pierwszą gwiazdką;-)
I kruszonką kokosową!
Przełożone powidłami a obtoczone w orzechach włoskich...
Bez mascarpone i Amaretto, za to z wiejską śmietaną i żubrówką...
Do tego deseru nie potrzeba piekarnika;-)
Z budyniem śmietankowym...
Ozdobiona czekoladą!
Drożdżówka cudnie zapleciona;-)
Receptura sprzed lat, ale w nowej odsłonie...
Z polewą czekoladową;-)
Po prostu duża jagodzianka;-)
Owoce pod ciastem naleśnikowym...
Na herbatnikach...
Owoce w kruchym cieście...
Ciasto drożdżowe z rodzynkami;-)
Idealny na upały;-)
Lemoniada z arbuza...
Otulona bezą!
Bez maszynki i bez mieszania podczas mrożenia!
Z truskawkami i truskawkowym sosem!
Z kremem paryskim!
Klasyk z Francji;-)
Udekorowany truskawkami!
Na oleju rzepakowym!