Do zrobienia tuż przed pierwszą gwiazdką;-)
I kruszonką kokosową!
Przełożone powidłami a obtoczone w orzechach włoskich...
Bez mascarpone i Amaretto, za to z wiejską śmietaną i żubrówką...
Do tego deseru nie potrzeba piekarnika;-)
Z budyniem śmietankowym...
Ozdobiona czekoladą!
Drożdżówka cudnie zapleciona;-)
Receptura sprzed lat, ale w nowej odsłonie...
Z polewą czekoladową;-)
Po prostu duża jagodzianka;-)
Owoce pod ciastem naleśnikowym...
Na herbatnikach...
Owoce w kruchym cieście...
Ciasto drożdżowe z rodzynkami;-)
Idealny na upały;-)
Lemoniada z arbuza...
Otulona bezą!
Bez maszynki i bez mieszania podczas mrożenia!
Z truskawkami i truskawkowym sosem!
Z kremem paryskim!
Klasyk z Francji;-)
Udekorowany truskawkami!
Na oleju rzepakowym!
Z wianuszkiem owoców;-)
Z polewą czekoladową...
Rurki z Sycylii;-)
Na oleju...
Robiony na smalcu przysmak z Majorki!
Kremowy w środku, przypalony na wierzchu;-)
Latynoski chrust z ciasta ptysiowego!
Lub jak kto woli makowiec serowy...
Świetny dodatek do deserów;-)
Naszpikowany bakaliami...
Wypiekane w specjalnej, metalowej formie...
Z gruszkami!
Mocno pomarańczowe;-)
Na mące orkiszowej...
Udekorowane karmelizowaną cytryną;-)
Bez glutenu!