/ Przepisy / Kasza jaglana z pesto i kurczakiem

Opis przygotowania

Kaszę przepłukać pod bieżącą wodą. Przełożyć do garnka. Zalać wrzątkiem. Dodać kurkumę, posolić, przyprawić pieprzem i ugotować.

Przełożyć do miski. Dodać trochę pesto z czosnku niedźwiedziego i wymieszać. podawać z grillowanymi udkami z kurczaka i ogórkami kiszonymi.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 389
Ewa gotuje - odc. nr 389

W kolejnym odcinku programu Ewa zaprezentuje przepisy, dzięki którym zadbamy...

 

Podobne przepisy

Przekładaniec świąteczny

Zapiekanka z kurczaka;-)

Kulebiak z dorszem

Klasyk z Kresów z farszem rybnym;-)

Hamburgery

Mięso zmielić, włożyć do miski. Dodać drobno pokrojone szczypiorek, estragon i natkę ...

Indyk w sosie mole

Tradycyjna potrawa z Meksyku;-)

Wróć do listy przepisów