Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Frytki z marchewki

Opis przygotowania

Marchewki obrać, pokroić w grube słupki. Rozłożyć na blasze piekarnikowej wyścielonej papierem do pieczenia. Skropić olejem, wymieszać. Oprószyć solą i tymiankiem.

Piec przez ok. 40 minut w temp. 200 st. C.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 385
Ewa gotuje - odc. nr 385

Chętnie jemy poza domem, a dobre lokale coraz częściej powstają na przedmieściach,...

 

Podobne przepisy

Cebula w occie jabłkowym

Słodka i kwaśna!

Sałata z domowym winegretem

Na syropie klonowym;-)

Zupa kalafiorowa z mascarpone

Najlepsza jest z młodych warzyw!

Sałatka z buraczków i sera koziego

Dawniej panny na wydaniu buraczkami malowały sobie lico...

Wróć do listy przepisów