W piersi kurczaka zrobić dziurę (jak w bułce na hot-doga), nałożyć farsz z pokrojonyc ...
W lekko azjatyckim stylu...
Zawinięte w plastry boczku;-)
W marynacie jogurtowej i winnej...
Rybka lubi na ruszt!
Z warzywami i makaronem ryżowym! Ale pałeczki nie są obowiązkowe...
W hiszpańskim stylu;-)
Zapiekanka z kurczaka;-)
Kluseczki z sera i grysiku;-)
Przysmak z Oktoberfest!
Nóżki natrzeć solą, świeżo zmielonym pieprzem i czosnkiem przeciśniętym przez praskę. ...
W rondelku rozgrzać oliwę, dodać drobno posiekaną cebulę, podsmażyć nie rumieniąc. Do ...
Świąteczna ryba nieco inaczej!
Niezwykle smaczna i prosta w przygotowaniu!
Ale Meksyk!
Pokrojoną w kostkę cebulę podsmażyć na oleju, dodać posiekany czosnek. Gdy lekko się ...
Rosół podgrzać w rondelku, dodać masło i podgrzewać do chwili, aż tłuszcz się rozpuśc ...
Z masła i mąki zrobić jasną zasmażkę. Dolać mleko i gotować do uzyskania gładkiego so ...
Marchew i łodygi selera naciowego pokroić w kostkę, przesmażyć na rozgrzanej oliwie. ...
Polędwiczki lekko posolić, obsmażyć na maśle na dość ostrym ogniu. Miód rozetrzeć z&n ...
Dla mięsożerców!
Wołowinę umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem. Garnek rozgrzać i obsmażyć mięso ze wsz ...
Delikatny filet z brzoskwiniami i ryżem;-)
Ragout z podrobów!
Dla wegetarian;-)
Z pomarańczą;-)
Marillenknödel!
Solidna porcja mięsiwa...
Ziemniaki zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać roztrzepane jajko, drobno posieka ...
Cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na złoto na maśle. Mięso przepuścić przez maszynkę ...
Mięso umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Natrzeć solą, pieprzem i czosnkiem przeci ...
Dla wegetarian!
Mięso natrzeć solą i czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Doprawić świeżo zmielonym ...
Cebulę posiekać w drobną kostkę i podsmażyć na oliwie. Mięso pokroić w dość dużą kost ...
Polędwiczki umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Oprószyć solą i pieprzem. Majeranek ...
Filety rybne rozmrozić, osuszyć na papierowym ręczniku, podzielić na mniejsze kawałki ...
Koguta podzielić na kawałki, oprószyć solą i grubo mielonym pieprzem, zostawić na pół ...
W osolony wrzątek wrzucić główkę kapusty, obrawszy ją uprzednio z wierzchnich zielony ...
Kacze piersi naciąć od strony skóry - tak, by powstała ukośna, centymetrowa kratka. N ...
Cebulę posiekać, podsmażyć na oleju lub smalcu...