Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Grillowane sakiewki z kurczakiem

Opis przygotowania

Piersi z kurczaka, paprykę i pieczarki pokroić w kostkę. Mięso przyprawić curry, kminem rzymskim, solą i pieprzem. Wymieszać. Wszystko ułożyć na folii aluminiowej, zawinąć - tak, by powstała sakiewka.

Grillować przez 30-40 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Kacze udka na soli

Wyjątkowo chrupiąca!

Wołowina z sosem grzybowym

Solidna sztuka mięsa w otoczeniu prawdziwków;-)

Ragout z indyka

Gulasz indyczy z warzywami oraz śliwkami z marynaty...

Gołąbki z kaszanką

Niby gołąbki a w środku zaskoczenie...

Wróć do listy przepisów