/ Przepisy / Grillowane sakiewki z kurczakiem

Opis przygotowania

Piersi z kurczaka, paprykę i pieczarki pokroić w kostkę. Mięso przyprawić curry, kminem rzymskim, solą i pieprzem. Wymieszać. Wszystko ułożyć na folii aluminiowej, zawinąć - tak, by powstała sakiewka.

Grillować przez 30-40 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 167
Ewa gotuje - odc. nr 167

W tym odcinku: sakiewki, kaszanka i babeczki.

 

Podobne przepisy

Roladki z indyka

Mięso pokroić w plastry – najlepiej delikatnie naciąć nożem...

Rolada zagłębiowska

Z dużą ilością grzybów! Do tego kluski żelazne...

Pierś kurczaka w jałowcu z rusztu

Na bloku soli himalajskiej...

Steki z salsą pomidorową

Wołowina z rusztu!

Wróć do listy przepisów