Kaszankę rozgnieść widelcem, przyprawić solą i pieprzem, dodać przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Dobrze wymieszać. Z jabłek odciąć górną część, owoce wydrążyć, nie docinając do końca. Nadziać kaszanką. Przykryć odciętym „kapeluszem”. Upiec na grillu lub w piekarniku. Pod koniec grillowania nakryć pokrywą lub dużą metalową miską.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Ewa Wachowicz powraca na Wasze ekrany po wakacyjnej przerwie. W tym odcinku...
Schab umyć, osuszyć. Składniki marynaty wymieszać i dokładnie obtoczyć nią mięso ...
Sprawioną tuszkę przyprawić wewnątrz solą i pieprzem...
Polędwiczki umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Oprószyć solą i pieprzem. Majeranek ...
Po prostu wątróbka - tym razem gęsia...