/ Przepisy / Tagliatelle z marchewki

Opis przygotowania

Marchewki obrać i pokroić na wstążki – obieraczką do warzyw lub mikserem wyposażonym w specjalną końcówkę.

Zblanszować. Przełożyć na talerz. Podawać z domowym sosem pesto, wiórkami parmezanu i bazylią.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 421
Ewa gotuje - odc. nr 421

Tym razem Ewa zabierze nas w kulinarną podróż po kuchniach świata. Zacznie...

 

Podobne przepisy

Marchewka z imbirem i żurawiną

Marchewkę pokroić na plasterki. Imbir obrać...

Zupa z suszonych pomidorów

Pomidorówka - też mi coś... Ta jest niezwykła!

Solferino

Włoska wariacja na temat pomidorówki...

Surówka z pora

Pora umyć pod bieżącą wodą, posiekać w półplasterki...

Wróć do listy przepisów