Mleko zagotować. Jajka wbić do garnka, wlać śmietanę, zmiksować...
Na jarzynie jak do rosołu i koperku do kiszenia ogórków ugotować wywar...
Masło utrzeć z cukrem na puszystą, jasną masę...
Ziemniaki ugotować w mundurkach. Wystudzić, przekroić na pół, wydrążyć środki...
Cebulę obrać, następnie zmiksować z obranym ze skóry ogórkiem...
Ziemniaki ugotować w mundurkach, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę...
Masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na gładką masę...
Sprawioną rybę podzielić na półdzwonka, wyciąć filety...
Cukinie umyć i pokroić w grubą kostkę...
Cukinie umyć. Jedną przekroić wzdłuż na pół, drugą pokroić w plastry przypominające gotowe sushi...
Białka oddzielić od żółtek. Do białek dodać szczyptę soli...
W pikantnej marynacie...
Kiszka z rusztu inaczej;-)
Warto zrobić ją w domu!
Z arbuzem i ananasem...
Dla wegan - na ruszcie;-)
Z jajem przepiórczym i wędzonym łososiem!
Kulinarny symbol austriackiej stolicy;-)
W foremkach na babeczki...
Warstwowa!
Z melonem i winogronami;-)
Włoska klasyka!
Bita śmietana, truskawki i bezy...
Boczuś, szyneczka i karkóweczka...
Na syropie klonowym;-)
Rogaliki po francusku...
Prosto z piekarnika...
Wyjątkowo soczysta!
Słodko-kwaśne, w stylu azjatyckim...
Lodowa w wybuchowym towarzystwie;-)
Stek marynowany w chili, czosnku, oliwie i rozmarynie;-)
Z kremem pomarańczowym!
Oczyszcza organizm!
Z porem i pieczarkami;-)
Z razowym makaronem!
Na słodko...
Z nutką egzotyki!
Buraczki na ostro!
Na domowym zakwasie!
Z buraczkami i chrzanem...