Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Galaretki w cytrusach

Opis przygotowania

Owoce starannie wyszorować. Przekroić na pół, wydrążyć (z miąższu można wycisnąć sok). Zalać rozpuszczonymi galaretkami – zgodnie z kolorem owoców. Gdy zastygną, pokroić na mniejsze kawałki i ułożyć na półmisku, paterze lub talerzu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 277
Ewa gotuje - odc. nr 277

Ostatni przed wakacjami program zacznie się trochę nietypowo – w...

 

Podobne przepisy

Pianka truskawkowa

Na spodzie z ciasteczek;-)

Grzebyczki

Składniki posiekać nożem. Zagnieść ciasto, zawinąć w folię i włożyć do lodówki na co ...

Sorbet cytrynowy

Z szampanem!

Pascha

Daktyle i figi drobno pokroić. Dodać rodzynki i zalać alkoholem...

Wróć do listy przepisów