Tym razem gotowanie zacznie od kremu z pieczonego czosnku. Nie od dziś...
Kwiecień plecień, więc w kuchni Ewy też będzie delikatny misz-masz. Gotowanie...
Tym razem Ewa sięgnie po klasyki kuchni śródziemnomorskiej – co ciekawe:...
Na przednówku warto poprawić sobie humor przepisami z ciepłych zakątków...
Następny program zacznie się od ceviche. Ta przystawka na zimno jest bardzo...
Po zimowej przerwie Ewa zaskoczy widzów Polsatu gotując po peruwiańsku!...
Wolicie sernik czy makowiec? A może lubicie tak jedno, jak i drugie? W...
Niecały tydzień przed Bożym Narodzeniem Ewa przygotuje potrawy wigilijne....
Choć tym razem gotowanie zacznie się od góralskiej zoproski, czyli wywodzącej...
Po kilku tygodniach w Krakowie Ewa wróci w Beskidy, by ponownie zaprosić...
W zdrowej kuchni nie może zabraknąć warzyw – co wcale nie oznacza,...
Ramen to potrawa, która w ciągu kilku ostatnich lat zrobiła u nas sporą...
Kolejny odcinek programu zacznie się od przyrządzenia dyni piżmowej. Warzywo...
Tym razem Ewa pokaże jak przyrządzić znakomity krem z pieczonej dyni i...
Nic tak nie cieszy, jak warzywa z własnej uprawy. Zwłaszcza, gdy mogą wylądować...
Tym razem zobaczymy co zrobić na błyskawiczny obiad. Program zacznie się...
Sezon grzybowy w pełni, pogoda sprzyja, więc w programie nie może zabraknąć...
Kolejny program zacznie się od przygotowania tradycyjnej sałatki szwajcarskiej...
Tym razem Ewa zaprezentuje regionalną zupę gulaszową z Warmii i Mazur,...
Upieczenie chleba wcale nie jest trudne – wystarczy dobry przepis!...