Na cieście francuskim...
Klasyk kuchni meksykańskiej;-)
A do tego ananas! Wszystko wege...
Z ciasta drożdżowego;-)
Znane też jako makówki;-)
Słodka, kwaśna, z makiełkami...
W płatkach migdałów!
Z bakaliami i polewą czekoladową;-)
Hinduski klasyk na bazie soczewicy;-)
Z serem cheddar...
Z miodem i świeżymi owocami;-)
Na orientalną nutę;-)
Z mieloną wołowiną...
Mocno waniliowy;-)
Z boczkiem i cheddarem;-)
Trochę jak krakowskie sznycle, trochę jak gołąbki bez zawijania...
Co ciekawe: śliwki są... suszone!
Klasyk, ale bez mięsa...
W stylu tex-mex!
Z białą czekoladą;-)
Z marmoladą różaną...
Gotowany w kociołku;-)
Idealne na wege obiad!
Idealna na jesienną słotę...
A do tego kopytka dyniowe;-)
Nadzienie narodowe - białe i czerwone!
A do tego pesto z pietruszki!
Podane z ziemniakami confit...
z kruszonką;-)
Mix ulubionych sałat, grzyby i ser;-)
Idealne do gołąbków lub... sałatek!
Na mące migdałowej!
Inspirowane greckimi dolmades...
Pikantna!
W stylu risotto;-)
Placek ze śliwkami...
W stylu śródziemnomorskim...
Z gorgonzolą i oscypkiem!
Z ciasta francuskiego;-)
Dodatek do drugiego dania...