Sposób na ziemniaki z wczoraj;-)
Na oleju rzepakowym!
Z cebulą i jabłkami;-)
Tradycyjna zupa na Wielkanoc!
Z wianuszkiem owoców;-)
Podany z pesto na jarmużu;-) A jeśli zapomnimy o boczku - będzie wege!
Z oscypkiem...
Z kaszą i ćwikłą;-)
Z polewą czekoladową...
Grzyby w cieście naleśnikowym...
Smak dzieciństwa i hit... szkolnych stołówek!
W Krakowie pipek to żołądek gęsi;-)
Rurki z Sycylii;-)
Tradycyjna, portugalska zielona zupa, ale na rodzimym jarmużu;-)
Kataloński gulasz z dużymi kawałkami cielęciny...
Robiony na miodzie!
Na oleju...
Pikantny i sycący!
Tradycyjna potrawa z Meksyku;-)
Robiony na smalcu przysmak z Majorki!
Latynoska przystawka z zawojską rybą;-)
Flagowe danie peruwiańskiej kuchni chińskiej zwanej chifa!
Z kartofli z wczorajszego obiadu...
Kremowy w środku, przypalony na wierzchu;-)
Latynoski chrust z ciasta ptysiowego!
Peruwiański street food...
Coś w rodzaju curry z kurczaka;-)
Z solanki...
Sprawdzona receptura na spotkanie świąteczne!
Z chutneyem ananasowym;-)
Lub jak kto woli makowiec serowy...
Innymi słowy wariacja nt. fasoli ze śliwkami...
Domowa wersja kultowej konserwy rybnej!
Świetny dodatek do deserów;-)
Naszpikowany bakaliami...
Tradycyjna potrawa z Podhala zagęszczona zasmażką na słoninie!
Smażony i zapiekany;-)
W kształcie wstążek;-)
Wypiekane w specjalnej, metalowej formie...
Nie ma to jak domowe pieczywo!