Hiszpańska zupa z czosnku, chorizo i suszonej papryki;-)
Wiejska zapiekanka z Wielkiej Brytanii...
Z talarkami jabłek...
Francuska... kartoflanka? O nie - to coś wykwintnego!
Z sosem malinowym;-)
Z pieczarkami i szpinakiem;-)
Na wielkanocne śniadanie;-)
Wyjątkowo chrupiący!
Z lukrem;-)
Na orientalną nutę;-)
W wersji klasycznej, z masłem i koperkiem...
Na niebiesko i na rózowo!
Aromatyczny krem;-)
Wytrawna tarta znad Loary...
Na spodzie z ciasteczek...
Zupa irlandzkich marynarzy;-)
Z boczkiem i serem cheddar...
Na mleku!
Na boczku i frankfurterkach;-)
Z wędzonym pstrągiem;-)
I pestkami dyni...
Słony przysmak spod Babiej Góry...
Słodka i kwaśna, z zasmażką;-)
Z pieczarek, suszonych grzybów i kaszy jaglanej...
Z polewą czekoladową i orzechami;-)
Z domowym makaronem;-)
Z kremowym purée!
Babka po włosku...
Bez kapusty...
Bez grama sera!
Mocno pikantna, z warzywami;-)
Z sezamem;-)
Gratin w formie do tarty...
Z bananem!
Z dodatkiem parmezanu;-)
Idealna na imprezę!
Pachnące cynamonem...
A do tego grzanki...
Z kociołka;-)
Z gruszką...