Na spodzie z ciasteczek...
Zupa irlandzkich marynarzy;-)
Z boczkiem i serem cheddar...
Na mleku!
Na boczku i frankfurterkach;-)
Z wędzonym pstrągiem;-)
I pestkami dyni...
Słony przysmak spod Babiej Góry...
Słodka i kwaśna, z zasmażką;-)
Z pieczarek, suszonych grzybów i kaszy jaglanej...
Z polewą czekoladową i orzechami;-)
Z domowym makaronem;-)
Z kremowym purée!
Babka po włosku...
Bez kapusty...
Bez grama sera!
Mocno pikantna, z warzywami;-)
Z sezamem;-)
Gratin w formie do tarty...
Z bananem!
Z dodatkiem parmezanu;-)
Idealna na imprezę!
Pachnące cynamonem...
A do tego grzanki...
Z kociołka;-)
Z gruszką...
Zupa regionalna z Podkarpacia...
Z warzywami i owocami;-)
Zdobiony płatkami migdałów i czekoladą!
Znakomity dodatek do mięs i serów...
Prosto z rusztu;-)
Przysmak dla wegetarian!
Na zimno...
Naszpikowane śliwkami;-)
Wege!
A do tego sos grzybowy!
Czeska zupa grzybowa;-)
Z sosem serowym...
Z sorbetem malinowym;-)
Z sosem jogurtowym...