Opcja bezmięsna, za to z leśnymi grzybami...
Na wątróbce indyczej i mięsie z rosołu;-)
Wielkanocny klasyk!
Z tuńczykiem i oliwkami;-)
Tradycyjna pasta kanapkowa na bogato!
Mac and cheese po szwajcarsku;-)
A na wierzchu kruszonka...
Francuski klasyk nieco inaczej...
Znakomity na zimno, jak i na ciepło;-)
Lekki deser na wiosenne dni...
Klasyka nieco inaczej, bo bez glutenu...
W kapuście;-)
Na maśle solonym! Wedle receptury z Bretanii...
Gruzińska zupa gulaszowa;-)
Najbardziej amerykański z włoskich makaronów...
Inspirowany czekoladą z Dubaju!
Doprawiony chrzanem...
Z gulaszem wieprzowym;-)
Bezglutenowe! Z kremem na bazie mascarpone;-)
Monoporcja... koktajlowa;-)
Pikantna kiszonka po koreańsku!
W stylu bajaderki;-)
Polska klasyka z orientalnym dodatkiem...
Gotowana w kociołku!
W stylu włoskiej lasagne;-)
Naszpikowane jabłkami!
Na cieście francuskim...
Klasyk kuchni meksykańskiej;-)
A do tego ananas! Wszystko wege...
Z ciasta drożdżowego;-)
Znane też jako makówki;-)
Słodka, kwaśna, z makiełkami...
W płatkach migdałów!
Z bakaliami i polewą czekoladową;-)
Hinduski klasyk na bazie soczewicy;-)
Z serem cheddar...
Z miodem i świeżymi owocami;-)
Na orientalną nutę;-)
Z mieloną wołowiną...
Mocno waniliowy;-)