Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Awanturka z pstrągiem

Opis przygotowania

Ser przełożyć do miski. Rozgnieść widelcem. Dodać bryndzę i śmietanę. Wymieszać. Dorzucić kawałki wędzonej ryby i posiekany szczypiorek. Przyprawić pieprzem i delikatnie wymieszać.

Podawać na pieczywie. Udekorować szczypiorkiem i plastrami rzodkiewki.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 550
Ewa gotuje - odc. nr 550

W tym odcinku Ewa Wachowicz postanowiła odwiedzić Jurę Krakowsko-Częstochowską,...

 

Podobne przepisy

Ryż po zanzibarsku

Na mleczku kokosowym!

Roster śliwkowy

Śliwki pozbawić pestek, przesmażyć na odrobinie zbrązowionego masła, zalać niewielka ...

Pesto z bazylii i rukoli

Orzechy laskowe uprażyć w piekarniku i obrać ze skórki...

Placki ziemniaczane z blachy

Z kartofli z wczorajszego obiadu...

Wróć do listy przepisów