Yayla çorbası - czyli zupa z górskich pastwisk...
Węgierski klasyk w zawojskiej odsłonie;-)
Z sokiem malinowym!
Wedle starej, sprawdzonej receptury...
Z grzankami w stylu pizzy;-)
A do tego sos serowy!
Smak dzieciństwa...
Z dużą ilością czekolady;-)
Leśny klasyk z dodatkiem jaglanki...
Wieprzowina i grzyby - klasyk!
Smak dzieciństwa;-)
Trochę francuska, trochę włoska... Pyszna!
Tradycyjna zupa z jabłek i gruszek;-)
Na słodko;-)
Z boczkiem...
Z kaszą i warzywami;-)
Pierogi z bryndzą i oscypkiem!
Duża drożdżówka spod Tatr;-)
Z makaronem i gęstą śmietaną;-)
Znakomite ragoût na dziczyźnie!
Na owocach prosto z sadu...
Nikt się nie kłóci, bo to pasta serowa z wędzoną rybą;-)
Na wędzonce!
A do tego kurki...
Tradycyjny deser z Jury...
Jesienna jarzynówka!
Fish and chips po zawojsku;-)
Pełne truskawek!
Wariacje z zieloną herbatą;-)
Z kremem i sezonowymi owocami...
Zupa z Białki Tatrzańskiej - z ziemniaków i maślanki;-)
Białoruskie placki ziemniaczane...
Brazylijska miska pełna jagód!
Legendarne, migdałowe ciasto z Hiszpanii;-)
Włoski rosół z jajem;-)
Magia lubczyku!
Ciasteczka z ricottą nadziane powidłami;-)
Podobna do pizzy...
W sezonie pozycja obowiązkowa!
Z cukinią lub boczkiem...