/ Przepisy / Dip czosnkowy

Opis przygotowania

Jogurt przelać do miski. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, majonez i musztardę. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 196
Ewa gotuje - odc. nr 196

Powszechnie wiadomo, że większość mężczyzn nie jada kalafiora oraz ucieka...

 

Podobne przepisy

Muffiny z jajem

Wytrawne babeczki z boczkiem...

Sos tatarski po wiedeńsku

Austriacka wersja doskonale znanego u nas sosu majonezowego.

Domowy ketchup

omidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki i usunąć gniazda nasienne...

Kiełbasa ze słoika

Domowa wędlina w szkle...

Wróć do listy przepisów