Siemię lniane wsypać do miksera. Zmielić. Dodać pokrojone na ćwiartki jabłko i gruszkę (ze skórką i pestkami) oraz obraną pomarańczę. Wycisnąć sok z cytryny, dorzucić kawałek obranego imbiru oraz liście szpinaku. Wlać nieco wody i zmiksować.
Podawać w szklance – z kawałkiem selera naciowego.
PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:
Można odnieść wrażenie, że grillowanie stało się naszą „dyscypliną...
Na dużą patelnię wlać śmietanę i na wolnym ogniu gotować ją kilka minut - by trochę o ...
Ziemniaki ugotować w osolonym wrzątku, przecisnąć przez praskę. Wymieszać z masłem i ...
Do jogurtu dodać majonez, czosnek przeciśnięty przez praskę i świeżą miętę. Posolić i ...
Przygotować farsz. Jajka ugotować na twardo. Grzyby podsmażyć, doprawić solą i pieprz ...