Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Zielone smoothie

Opis przygotowania

Siemię lniane wsypać do miksera. Zmielić. Dodać pokrojone na ćwiartki jabłko i gruszkę (ze skórką i pestkami) oraz obraną pomarańczę. Wycisnąć sok z cytryny, dorzucić kawałek obranego imbiru oraz liście szpinaku. Wlać nieco wody i zmiksować.

Podawać w szklance – z kawałkiem selera naciowego.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 279
Ewa gotuje - odc. nr 279

Można odnieść wrażenie, że grillowanie stało się naszą „dyscypliną...

 

Podobne przepisy

Kasza gryczana kiszona

Z czosnkiem!

Śledź pod pierzynką

Ziemniaki i marchewkę ugotować w łupinach. Buraki podobnie, tyle że oddzielnie, ponie ...

Smalec gęsi z gruszką

Do pieczywa...

Sos tatarski po wiedeńsku

Austriacka wersja doskonale znanego u nas sosu majonezowego.

Wróć do listy przepisów