/ Przepisy / Bukiet warzyw

Opis przygotowania

Marchewki pokroić na niewielkie kawałki, kalarepę w plastry. Z kalafiora i brokułu odciąć różyczki. Por pokroić na kawałki. Gotować na parze ok. 20 minut.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 72
Ewa gotuje - odc. nr 72

W tym wydaniu swojego autorskiego programu Ewa Wachowicz zdradzi swój kolejny...

 

Podobne przepisy

Sos tatarski po wiedeńsku

Austriacka wersja doskonale znanego u nas sosu majonezowego.

Mielonka z szynkowaru

Biwakowa klasyka;-)

Tatar z dorsza i awokado

Befsztyk tatarski z... ryby!

Pasta z czarnych oliwek

Dodatek do pieczywa...

Wróć do listy przepisów