Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sałatka na warzywach z rosołu

Opis przygotowania

W misce wymieszać majonez, śmietanę i musztardę. Przyprawić pieprzem.

Dorzucić pokrojone warzywa z rosołu oraz ugotowane ziemniaki, groszek i ogórki. Delikatnie wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 461
Ewa gotuje - odc. nr 461

W jednym z poprzednich odcinków Ewa użyła sosu rumianego i obiecała, że...

 

Podobne przepisy

Sałatka Olivier

Nasza jarzynówka na rosyjską nutę...

Sałatka Waldorf

Legenda Nowego Jorku!

Naleśnikowy twist z jarzyną

Mocno zakręcona zapiekanka...

Gołąbki w liściach jarmużu

Liście jarmużu obgotować w wodzie z solą i octem...

Wróć do listy przepisów