/ Przepisy / Sałatka na warzywach z rosołu

Opis przygotowania

W misce wymieszać majonez, śmietanę i musztardę. Przyprawić pieprzem.

Dorzucić pokrojone warzywa z rosołu oraz ugotowane ziemniaki, groszek i ogórki. Delikatnie wymieszać.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 461
Ewa gotuje - odc. nr 461

W jednym z poprzednich odcinków Ewa użyła sosu rumianego i obiecała, że...

 

Podobne przepisy

Surówka z pora

Pora umyć pod bieżącą wodą, posiekać w półplasterki...

Sałatka z kiszoną dynią

Na Halloween jak znalazł!

Pesto z czosnku niedźwiedziego

Znakomite do makaronów, kasz i jako smarowidło do chleba;-)

Zupa z kaszą jaglaną

Na wywarze z indyka...

Wróć do listy przepisów