Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Lemoniada imbirowa

Opis przygotowania

Z cytrusów wycisnąć sok. Przelać do dzbanka. Imbir obrać, zetrzeć na drobnej tarce i dorzucić do soku. Posłodzić ksylitolem. Wlać wodę, wymieszać, wrzucić miętę i plasterki owoców. Schłodzić w lodówce.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 395
Ewa gotuje - odc. nr 395

W pierwszym po przerwie wakacyjnej odcinku Ewa zaprosi widzów do swej kuchni...

 

Podobne przepisy

Muffiny z jajem

Wytrawne babeczki z boczkiem...

Kiszone pomidory

Świetny dodatek lub przystawka;-)

Sałatka z wołowiną i jajkiem poszetowym

Solidna porcja białka i witamin!

Choripan

Kiełbasę usmażyć na patelni lub upiec na grillu. Pieczywo...

Wróć do listy przepisów