/ Przepisy / Syrop na ból gardła

Opis przygotowania

Cebule, czosnek oraz imbir obrać i pokroić w plastry. Wraz z goździkami ułożyć w słoiku, robiąc warstwy. Zalać miodem. Zamknąć i odstawić w zacienione i ciepłe miejsce na 1 dzień. Następnie przechowywać w lodówce. Pić 3 razy dziennie po 1 łyżce .

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 445
Ewa gotuje - odc. nr 445

Tym razem Ewa sięgnie po klasyki kuchni śródziemnomorskiej – co ciekawe:...

 

Podobne przepisy

Solferino

Włoska wariacja na temat pomidorówki...

Gołąbki w liściach jarmużu

Liście jarmużu obgotować w wodzie z solą i octem...

Pikle z cukinii

Zakręcone!

Zupa misoshiru

Warzywa obrać, włożyć do garnka, dodać glon konbu...

Wróć do listy przepisów