ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 297

OPIS ODCINKA

Nadeszła wiosna – pora zmienić garderobę i zadbać o sylwetkę. Z tego powodu w kolejnym odcinku Ewa zaproponuje potrawy, które pomogą zadbać o linię. Zacznie od kremu z buraczków. Na danie główne będzie pierś indycza w sosie miętowo-pietruszkowym, która trafi na stół z dużą porcją zieleniny. A po obiedzie lekki, dietetyczny deser – galaretka w biszkopcie.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na polsatboxgo.pl
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Krem z pieczonych buraków

Buraki owinąć folią (każde warzywo oddzielnie) i wstawić do piekarnika...

Pierś indycza w sosie miętowo-pietruszkowym

Filet przekroić na pół, włożyć do zamykanego pojemnika...

Lodowa fit z cytrusami i indykiem

Sałatę porwać do miski. Z pomarańczy i grapefruita wyciąć filety...

Galaretka w biszkopcie

Brzoskwinie pokroić na kawałki. Galaretkę z żelatyną rozpuścić we wrzątku...

Wróć do listy odcinków