ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS DO PROGRAMU "EWA GOTUJE"

/ Moje programy telewizyjne / Ewa gotuje - odc. nr 296

OPIS ODCINKA

W tym programie Ewa postanowiła zabrać widzów na kulinarne pogranicze Teksasu i Meksyku, serwując potrawy kuchni tex-mex. Jako pierwsza na stół trafi pikantna zupa meksykańska na mielonej wołowinie, z dużą ilością czerwonej fasoli. Na drugie danie Ewa upiecze żeberka w stylu tex-mex. Deser będzie zaskakujący – czekoladowe ciasto bez grama mąki, za to na czerwonej fasoli.

INFO

Jeśli nie widziałeś programu na żywo, chcesz lepiej prześledzić przepis lub chcesz gotować z Ewą na żywo - zobacz odcinek na ipla.tv
POLEĆ ODCINEK

Przepisy z odcinka

Zupa meksykańska

Fasolę namoczyć i ugotować. Kolby kukurydzy również ugotować...

Żeberka tex-mex

Do miseczki wlać olej, whiskey, miód, sos BBQ i ocet winny...

Ciasto czekoladowe z czerwonej fasoli

Fasolę namoczyć i ugotować w osolonym wrzątku (szczypta soli). Wsypać do miksera...

Wróć do listy odcinków