Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Sos miętowo-czosnkowy

Opis przygotowania

Do jogurtu dodać przeciśnięty czosnek i drobno posiekaną miętę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, po czym wymieszać. Podawać do warzyw.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 208
Ewa gotuje - odc. nr 208

Tym razem Ewa gotuje na parze! Zrobi dorsza z masłem czosnkowym oraz warzywa...

 

Podobne przepisy

Liptauer w jajkach

Tradycyjna pasta kanapkowa na bogato!

Śledzie cytrynowe w oleju lnianym

Idealna przystawka na wigilijny stół! Świętą tuż tuż...

Czerwone pesto

Orzechy laskowe uprażyć i obrać ze skórki. Wrzucić do miksera...

Ocet na wzmocnienie

Antybiotyk z domowej apteki!

Wróć do listy przepisów