Sklep Ewa Wachowicz

/ Przepisy / Koperek w słoiku

Opis przygotowania

Koperek opłukać i osuszyć. Usunąć grube łodygi i posiekać. Ułożyć warstwami w słoiku – każdą warstwę ugnieść i przysypać solą (zaczynając i kończąc warstwą soli). Zamknąć.

Tak przygotowany koperek można przechowywać w lodówce nawet przez rok.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 402
Ewa gotuje - odc. nr 402

W kolejnym odcinku Ewa ugotuje kolorową i bardzo zdrową zupę paprykową...

 

Podobne przepisy

Fasolowa z białą kiełbasą

Na "Pięknym Jasiu";-)

Warzywa z grilla na rukoli

Na ruszcie opiec kawałki różnokolorowej papryki...

Puree z ziemniaków i brokułów

Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę i podgotować w osolonym wrzątku...

Zupa krem z warzyw i pieczarek

Pieczarkowa na włoszczyźnie...

Wróć do listy przepisów